3 Μαγευτικά Τοπία για Καγιάκ στην Κύπρο

Όποιος αγαπάει την θάλασσα, την δράση,  και την περιπέτεια πρέπει έστω και μια φορά να δοκιμάσει να κάνει καγιάκ. Μετά την πρώτη φορά, αν και λίγο ριψοκίνδυνο, μπορεί να γίνει ένα απο τα αγαπημένα σου σπορ. Το καγιάκ εκτός του ότι γυμνάζει όλο το σώμα, μειώνει το στρες και αδειάζει το μυαλό απ’ όλες τις αρνητικές σκέψεις. Επίσης, λόγω της έκθεσης στον ήλιο, είναι μια καλή ευκαιρία για λήψη Βιταμίνης D .

Τι λέτε για μια δοκιμή μαθημάτων καγιάκ απολαμβάνοντας παράλληλα την θάλασσα; 

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε για τις 3 πιο όμορφες τοποθεσίες στην Κύπρο για ατελείωτες περιπέτειες με καγιάκ.

Ποταμός Ταμασός

Βρίσκεται στο χωριό Κάμπια, Λευκωσία

Ο ποταμός Ταμασός, που βρίσκεται μόλις 20 λεπτά έξω απ την πρωτεύουσα, είναι ένα παραδεισένιο τοπίο για μια περιπέτεια με καγιάκ. Επίσης λόγω της τοποθεσίας του, μπορείτε αργότερα να επισκεφθείτε τη  φάρμα Riverland Bio Farm και να δοκιμάσετε ορισμένες δραστηριότητες όπως είναι το τάισμα ζώων, ιππασία με πόνυ, ορειβασία, τοξοβολία, και πολλά άλλα. 

Ακτή της Πέγειας

Βρίσκεται στην περιοχή Πέγεια, Πάφος

Μαζί με τους ειδικούς του Zephyros Adventure Sports μπορείτε να περάσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης και εξερεύνησης στις θαλάσσιες σπηλιές της περιοχής. Εκεί θα συναντήσετε βραχώδη ακρογιάλια που φτάνουν μέχρι τα 20 μέτρα, αρχαιές σπηλιές, και ναυάγια. Αν εσείς και οι φίλοι σας είστε λάτρεις της εξερεύνησης και του κινδύνου ετοιμαστείτε για μια καλοκαιρινή εξόρμηση στην πανέμορφη περιοχή της Πέγειας.

Μαρίνα St. Raphael, Λεμεσός

Βρίσκεται στην Μαρίνα του St. Raphael στον Πύργο, Λεμεσού. 

Η Λεμεσός, αλλιώς η πόλη της διασκέδασης, είναι ιδανική για να απολαύσεις ένα ποτό στα παραλιακά μπαράκια και cafe της περιοχής. Κάτι άλλο όμως που είναι εξίσου καλό να γνωρίζει κάποιος είναι τα μαθήματα καγιάκ, που μαζί με την βοήθεια των ειδικών του Crest Watersports Centre, μπορείτε να μια μέρα να απολαύσετε στα ήρεμα νερά της θάλασσας.

Ψάχνετε μια περιπετειώδη εμπειρία για το καλοκαίρι του 2019;

Στην εφαρμογή μας Cyprus24 μπορείτε να βρείτε τους πιο έμπειρους ειδικούς για μαθήματα καγιάκ στην κατηγορία Θαλάσσιων Σπορ.

Αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερα άρθρα μας ακολούθησέ μας στους παρακάτω συνδέσμους:

Facebookhttps://www.facebook.com/StartupArk/

 Instagramhttps://www.instagram.com/startupark/?hl=el

 Twitterhttps://twitter.com/sartupark?lang=el&lang=el

Linkedin: linkedin.com/company/startupark

Δες την ιστοσελίδα μας : http://startupark.com/

Μάθε περισσότερα για τις Προκλήσεις μας ΕΔΩ!