Λουλούδια και γάμος - Τι σου ταιριάζει καλύτερα;

Μια από τις πιο σημαντικές επιλογές για την μέρα του γάμου είναι τα λουλούδια. Είσαι ρομαντική; Boho; η πιο rustic στις επιλογές σου; Σίγουρα το νυφικό σου θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και θα δέσει αρμονικά με το στυλ που θα επιλέξεις να έχει η ημέρα του γάμου σου, αλλά η αλήθεια είναι πως τα λουλούδια, από τη νυφική σου ανθοδέσμη ως τη μπουτονιέρα του γαμπρού, είναι εκείνα που θα δώσουν το χρώμα και το δυνατό χαρακτήρα στο γάμο σου. Τα λουλούδια θα καθορίσουν το στυλ και την προσωπικότητα σου. Στην εφαρμογή Cyprus24, μπορείς να βρεις αρκετούς επαγγελματίες οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και να γίνει η πιο όμορφη μέρα της ζωής σου..ομορφότερη!

Για ένα ρομαντικό γάμο, τα χρώματα των λουλουδιών δεν θα μπορούσαν να ξεφεύγουν από τις αποχρώσεις του λευκού και του ροζ. Ιδανικές επιλογές σε μια τέτοια περίπτωση θα αποτελούσαν λευκές ορτανσίες, ροζ  garden  roses αλλά και νεραγκούλες και παιώνιες στις ίδιες αποχρώσεις.

Ένας boho γάμος χαρακτηρίζεται από ελευθερία χρωμάτων και έντονες αντιθέσεις. Κατακόκκινες παιώνιες, scabiosa, wax, και τριαντάφυλλα θα δεθούν μοναδικά για ένα απόλυτο boho στυλ.

Για τη νύφη που θα επιλέξει rustic στυλ για το γάμο της, τότε λουλούδια σε γήινες αποχρώσεις και αγριολούλουδα, όπως reach peonies, peach and pink avalanche τριαντάφυλλα και blanchette τριαντάφυλλα είναι η ιδανική επιλογή.

Βέβαια, όπως γνωρίζουμε, το κάθε λουλούδι έχει και τη δική του εποχή, ανάλογα και με το χρώμα του. Ένας ανοιξιάτικος, καλοκαιρινός γάμος θα έχει μια εντελώς διαφορετική ανθοδέσμη από ένα φθινοπωρινό – χειμωνιάτικο. Είτε θέλετε μια απλή, είτε μια πιο ασυνήθιστη νυφική ανθοδέσμη, στην εφαρμογή Cyprus24, μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε άλλα άρθρα μας εδώ.