­Την τελευταια χρονιά παρατηρείται μια προτίμηση προς την θαλάσσια μεταφορά, είναι ένα φαινόμενο που επεκτεινεται στην Μεσογειο και κυρίως στα νησιά της Ελλάδος και της Κύπρου.
H μαρίνα της Λεμεσού στην Κύπρο συγκεντρώνει την προσοχή κάθε καλοκαίρι καθώς πολυτελή γιοτ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε πολίτες και τουρίστες.

Εαν θέλετε και εσείς να γνωρίσετε την πολυτέλεια, την χαλάρωση και να περιηγηθείτε  στις ομορφιές της Κύπρου δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή CYPRUS24 και να βρείτε την κατηγορία που προσφέρουμε αποκλειστικά υπηρεσίες και παρόχους.
Με 2 απλά βήματα μπορείτε να κάνετε κράτηση για την δικιά σας εκδρομή, αλλά όχι μόνο, ακόμη και αν είστε πιο δραστήριοι τύποι θα βρείτε την κατηγορία για καταδύσεις.

Σε περίπτωση που εσείς είστε ο ιδιοκτήτης του πλοίου και κάποιες μηχανικές βλάβες η εξωτερικές επισκευές σας κρατάνε μακριά από την διασκέδαση και την μεταφορά σας, η εφαρμογή μας προσφέρει λύση και για εσάς παρέχοντας τους κατάλληλους επαγγελματίες (μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, εξωτερικό βάψιμο και επιδιορθώση).
Και μην ξεχνάτε ότι υπάρχει έκπτωση αν κλείσετε μέσω της εφαρμογής μας συν τις ασυναγώνιστες προσφορές τιμής που θα σας στείλουν οι επαγγελματίες του CYPRUS24, εκμεταλευτείτε την ευκαιρία και μείνετε ήρεμοι καθώς δεν θα υπάρχει πλέον καμία καθυστέρηση και
πολύωρο ψάξιμο στο ιντερνετ για ότι και αν χρειάζεστε.